Yippie Ki-Yay Let´s go Minelabbing

Senaste nyttPosted by Redaktionen Sat, May 10, 2014 20:54:47

Yippie Ki-Yay Let´s go Minelabbing med Guldström's och Minelab

Nu på lördag den 17 maj är det dags för Minelab dagen, vi Guldström's kommer att åka ut till Ljuraparken i Norrköping. Vi kommer att finnas på plats mellan 10:00 till 18:00

Minelab har hittat på detta event och det är en dag då detektorister över hela världen kommer att vara ute och träffas och även sprida budskapet om metalldetektering till allmänheten så att de inte tittar på oss med konstiga ögon och tror att vi är banditer som bara plundrar gravar.

Vi, Rolf Guldström och Linda Nors kommer att få sällskap av Daniel Gallagher från Minelab Irland så ni som har svåra frågor om Minelab's detektorer är varmt välkomna.

Som om inte detta vore nog så har vi tillstånd att detektera i Parken och alla som vill kan komma och prova inom ett anvisat område som Linda och Rolf övervakar.

Vi kommer dessutom att bjuda på 10% rabatt på alla Minelab's produkter.

Det blir detektor tävling (nedgrävda polletter) med kanonfina priser och massor av fina presenter från Minelab.

Priser i detektortävlingen är:
2 stycken Pro-Find 25
2 stycken Pro-Swing 45
2 stycken Minelab ryggsäckar med tillbehör
1 styck X-Terra 305
1 styck X-Terra 705 med 10,5 tums spole
Bara priserna är ju värda resan:)

Ljuraparken - 17 maj - mellan 10:00 och 18:00

Alla är varmt välkomna