Månadens profilPosted by Redaktionen Tue, April 01, 2014 07:57:30

Yrke: Barnskötare
Bor: Stockholm
MD:Fisher F2

När började du MD & varför:
Jag började sommaren 2013 och köpte en detektor för 600:- på Jula. När man var liten såg man detektorerna i Hobbex-katalogen och man fantiserade om skatter. :-) Sen råkade jag snubbla in på ett YouTube klipp (tror det var DeepDiggerDan) och tänkte att "fan, nu måste jag testa." Jag fixade tillstånd och samma dag som det damp ner i lådan, åkte jag och fixade detektorn. Jag stack ut redan samma kväll och första signalen blev ett mynt!

Söker helst på:
Parker, stränder och tidigare osökta platser.

Bästa fynd:
En 18K guldring, som jag hittade på en osökt strand (vad jag vet), en1 skilling Banco från 1842 samt en läcker knapp från 1800-talet.

Senaste fyndet:
58:- på en gräsmatta vid stranden samt fyra silvermynt.

Varför är du medlem i SMF:
Jag gick med i SMF för att lära mig mer och få kontakter inom metallsökarvärlden, samt kunna hänga med på era träffar. Kommer definitivt till Borås i April.

• Comments(0)//detektoristen.sverigesmetallsokarforening.se/#post9