Månadens profilPosted by Redaktionen Wed, November 05, 2014 11:53:00

John Fagerberg
Ålder: 35år
Bor: Göteborg
Yrke: Kör TMA bil vilket är en lastbil med stor gul kudde bak plus blinkade tavlor för att skydda arbetare i trafiken.
MD: AT PRO

När började du med md och varför?

Fick upp ögonen för detektering då jag började prata med Patrik som också är medlem. Han delade med sig om sin passion på ett avsmittande sätt och jag kände inom mig att det här ska jag göra.
Köpte ganska snart mitt detektorkit och väntade otåligt i nästa 7 veckor.
Fick min första tillstånd för snart 2 veckor sedan.
Var dessförinnan med på SMF träffen vilket var mitt första sök.

Söker helst på?

Jag gillar både strand och åker då strand där händer det mycket men också mycket skräp. På åker. Piper det mer sällan men desto roligare fynd.

Bästa fynd?

Mitt bästa fynd är nog knappen jag hittade på träffen.
Mitt senaste fynd är ytterligare en del av ett tidigare fynd som jag inte lyckats identifiera.

Och till sist, varför är du medlem i smf?

Att vara medlem i SMF var ett enkelt val då man har möjlighet att träffa likasinnade och ta del av all kunskap som besitts där.