Månadens profilPosted by Redaktionen Tue, December 02, 2014 21:28:42

Yrke: Servicetekniker.

Bor: Sjöbo

MD: CTX 3030

När började du använda MD & varför?
Guldtörstande, guldsökande, guldvaskande köptes en Fisher GoldBug 2 i hopp om att finna guldklimpa. Hittade dock inga men hittade en massa kul filmer på youtube om md.

Då söktes tillstånd från Ls och även en Fisher F2. En månad senare kom tillståndet och då blev det strandjakt! Hittade en massa mynt, kapsyler och folie.
Intresset var väckt! Beställde en Garrett At Pro, E-trac och GTI 2500, nu skulle det sökas ännu bättre!

En arbetskamrat ( Roger Persson ) kom ner och pekade och skrattade åt mig på stranden. Han fick testa F2 och efter en dansk 20kr och en ring var han fast :) Gästtillstånd fanns!!!

Sedan beställdes våtdräkt och nu är det bara vattenjakt som gäller. Det blev en helt ny dimension, lite svårare och mycket roligare än att bara svinga på land.

Söker helst:
I vatten!

Bästa fynd:
Utfälld fällkniv.

Senaste fyndet:
Säkert pulltab.

Och till sist, varför är du medlem i smf?
Jättekul att komma i kontakt med likasinnade! Vi är ju alla likadana!