Månadens profilPosted by Redaktionen Tue, March 10, 2015 10:17:47

Yrke: QC Surveyor åt National Oilwell Varco

Bor: Hägersten

MD: Garrett Euro Ace 350

När började du använda MD & varför?

Har inte hållit på värst länge, köpte min md våren 2014. Har alltid tyckt att metalldetektering verkar sjukt intressant men har väl backat då restriktionerna i Sverige tycktes mig väl hårda men när jobbet placerade mig i Estland så införskaffade jag mig min Garrett och går redan i tankar på att byta upp mig.

Söker helst på:

I skog (fortfarande fascinerad av att man kan gå hur långt som helst i en skog lång bortom ära och redlighet och ändå finna rostiga spikar) och åkermark.

Bästa fynd:

Har inte hållt på så länge så det har ännu inte infunnit sig ;)

Senaste fyndet:

Rostig tältspik till militärtält.

Och till sist, varför är du medlem i SMF?

Det är ju otroligt givande att disskutera med folk som har samma hobby/intresse som jag själv, framför allt om man som jag är så pass grön än så finns det ju mycket kunskap och tips att hämta hos de som är äldre i hobbyn.

Träffarna verkar ju också riktigt kul, har inte varit med på nån men jag hoppas kunna vara med i år.