Månadens profilPosted by Redaktionen Thu, October 01, 2015 19:59:03

Yrke: Grävmaskinist
Bor: Stora Mellösa
MD: Garrett ACE 350

När började du använda MD & varför? Jag var intresserad redan som barn för att min far har hållit på redan innan jag va påtänkt :) men intresset tilltog våren 2014 för då fick jag mer fritid. Jag älskar att vara ute och leta och blir glad för det lilla minsta och sen är det så grymt skönt att vara ute i naturen och man förenar nytta med nöje.

Söker helst på: Gamla åkrar (gillar mest gamla grejer).

Bästa fynd: Det är nog en rund blyplatta som har används som ett mothåll för att förfalska mynt med. Sen är ju Oskar kronorna roliga att gräva upp :)

Senaste fyndet: 24 karats guldring som jag fick i uppdrag att leta på och det jobbet tog 35 minuter.

Och till sist, varför är du medlem i smf? För att dela mitt intresse med andra, umgås och detektera på SMF träffarna, det är lika roligt varenda gång, sen samarbetet med att hålla Sverige rent.

Posted by Magnus Thu, October 01, 2015 20:34:43

Så på pricken! :-)